Bezig met laden...

PDF Afdrukken

Wie zijn wij

Raedthuys Pure Energie draagt zorg voor betrouwbare, betaalbare en duurzame energie. Uniek aan Raedthuys is het totaalconcept: de expertise beslaat het gehele spectrum van onderzoek naar kansrijke ‘groene’ bouwlocaties tot en met de vergunningsaanvraag, van de bouw van windturbines en zonnepanelen tot en met het beheer daarvan en van het opwekken van energie tot en met de levering aan consumenten en bedrijven. Ook biedt de onderneming bedrijven en particulieren – al sinds haar oprichting in 1995 - de mogelijkheid te investeren in duurzame energie. Daarmee wordt een bijdrage geleverd aan meer draagvlak voor de toepassing van duurzame energie en aan de ontwikkeling van een stabiele, duurzame en toekomstbestendige energievoorziening in Nederland.

www.raedthuys.nl
.

Pure Energie is het groene energiemerk van Raedthuys. In 2015 hebben o.a. de Consumentenbond, Greenpeace en Natuur & Milieu Pure Energie voor de derde keer op rij bekroond met het predicaat "Groenste Stroom van Nederland".

www.pure-energie.nl

 
Afronding bouw Windpark Oud Dintel
8 januari 2016

Inmiddels zijn vier van de vijf windmolens gebouwd. Naar verwachting, dit is mede afhankelijk van de weersomstandigheden, wordt de laatste windmolen in de week van 11 tot 16 januari gebouwd. Deze maand wordt ook verwacht dat de eerste stroom uit het windpark geleverd zal worden. De vervolgstap is om de directe omgeving van het windpark netjes te maken. Dit betekent dat onder andere alle stalen rijplaten die langs de transportroutes liggen worden opgeruimd en bermen worden opgeknapt.

Vragen of opmerkingen

Mocht u tijdens de bouwfase of als het windpark in bedrijf is vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen door een mail te sturen naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken U kunt ook telefonisch contact opnemen met Dirk Jan Matthijsse via 053-434 12 00. Ook voor vragen of opmerkingen over Windpark Nieuw Prinsenland kunt u bij hem terecht.