Bezig met laden...

PDF Afdrukken

Participatie

Een beter milieu begint bij jezelf: uw eigen duurzame energie

De inwoners, bedrijven en instellingen van de gemeente Moerdijk kunnen – door de opgewekte elektriciteit af te nemen – profiteren van de door Windpark Oud Dintel geproduceerd duurzame energie. Daarmee is eenieder in staat een aantoonbare bijdrage aan een schone en betaalbare energievoorziening te leveren, want windturbines stoten geen milieubelastende broeikasgassen uit. Verder zorgt de ‘windstroom’ ervoor dat wij niet meer afhankelijk zijn van de winning van fossiele brandstoffen. Gaan de turbines van Windpark Oud Dintel straks ook úw duurzame elektriciteit produceren? Kijk voor meer informatie over het afnemen van stroom uit de windmolens op de website van Pure Energie.

Financieel participeren

Raedthuys is marktleider in Nederland als het gaat om financiële participatie in duurzame energieprojecten. Tot 2008 hebben ruim 4.000 particuliere investeerders een deel van hun inkomen aangewend voor een investering bij Raedthuys. Wilt u ook investeren in windenergie? Momenteel zijn er nog obligaties beschikbaar van Windpark Nieuw Prinsenland in Dinteloord. Kijk voor meer informatie op de website van Pure Energie of lees het informatiememorandum
 
Afronding bouw Windpark Oud Dintel
8 januari 2016

Inmiddels zijn vier van de vijf windmolens gebouwd. Naar verwachting, dit is mede afhankelijk van de weersomstandigheden, wordt de laatste windmolen in de week van 11 tot 16 januari gebouwd. Deze maand wordt ook verwacht dat de eerste stroom uit het windpark geleverd zal worden. De vervolgstap is om de directe omgeving van het windpark netjes te maken. Dit betekent dat onder andere alle stalen rijplaten die langs de transportroutes liggen worden opgeruimd en bermen worden opgeknapt.

Vragen of opmerkingen

Mocht u tijdens de bouwfase of als het windpark in bedrijf is vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen door een mail te sturen naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken U kunt ook telefonisch contact opnemen met Dirk Jan Matthijsse via 053-434 12 00. Ook voor vragen of opmerkingen over Windpark Nieuw Prinsenland kunt u bij hem terecht.