Bezig met laden...

PDF Afdrukken

Links

www.raedthuys.nl
Samen met anderen maakt de Raedthuys Groep werk van duurzame energie . In de letterlijke zin van het woord, want de Raedthuys Groep realiseert duurzame energie projecten, gericht op windenergie en zonne energie.

www.pure-energie.nl
Pure Energie is onderdeel van Raedthuys, dat sinds 1995 toonaangevend is op het gebied van duurzame, betrouwbare en betaalbare energie. Pure Energie levert 100% groene stroom aan huishoudens en bedrijven uit eigen wind- en zonprojecten van Nederlandse bodem. Een puur Hollands, duurzaam concept dat niet onopgemerkt is gebleven: de Consumentenbond, Greenpeace en Natuur&Milieu hebben Pure Energie drie keer op rij uitgeroepen tot groenste energieleverancier van Nederland. Pure Energie, energie voor het leven.

www.nwea.nl
De Nederlanse Wind Energie Associatie (NWEA) behartigt de belangen van windenergie. In de NWEA werken alle organisaties en bedrijven, die in Nederland actief zijn op het gebied van windenergie, samen.

www.verdermetwind.nl
Het doel van deze website is de voordelen van windenergie actief naar voren te brengen in het publieke debat. De boodschap is dat we met wind de Nederlandse elektriciteitsvoorziening schoon en betaalbaar houden, maar ook beschikbaar. Windenergie biedt Nederland grote mogelijkheden. Reden genoeg om actief te werken aan ruimte voor windenergie.

www.windenergie.nl
Deze site gaat over windenergie op land. De site richt zich speciaal op professionals, dus iedereen die beroepshalve te maken heeft met windenergie.

www.brabant.nl
Website van de provincie Noord-Brabant.

www.moerdijk.nl
Website van de gemeente Moerdijk.

www.minvrom.nl
Website van het ministerie van VROM.

www.minez.nl
Website van het ministerie van Economische Zaken.

 
Afronding bouw Windpark Oud Dintel
8 januari 2016

Inmiddels zijn vier van de vijf windmolens gebouwd. Naar verwachting, dit is mede afhankelijk van de weersomstandigheden, wordt de laatste windmolen in de week van 11 tot 16 januari gebouwd. Deze maand wordt ook verwacht dat de eerste stroom uit het windpark geleverd zal worden. De vervolgstap is om de directe omgeving van het windpark netjes te maken. Dit betekent dat onder andere alle stalen rijplaten die langs de transportroutes liggen worden opgeruimd en bermen worden opgeknapt.

Vragen of opmerkingen

Mocht u tijdens de bouwfase of als het windpark in bedrijf is vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen door een mail te sturen naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken U kunt ook telefonisch contact opnemen met Dirk Jan Matthijsse via 053-434 12 00. Ook voor vragen of opmerkingen over Windpark Nieuw Prinsenland kunt u bij hem terecht.